Ndërlidhjet

NJU DELHI


India nuk do të vazhdojë dialogun me Pakistanin përderisa presidenti Pervez Musharraf t,i jap fund sulmeve të militantëve në Indi dhe në Kashmirin e administruar nga India , tha ministri i Jashtëm, Jaswant Singh , pas bisedimeve me sekretarin e Jashtëm Britanik.
“India priti me durim që Musharraf të përmbushë zotimet e tij. Ato zotime janë jetësore për paqë. Ato janë njëherit jetësore edhe si një kontribut ndaj luftës globale kundër terrorizmit”, tha mionistri Singh.
India ankohet se militantët përgjegjës për sulmet mbështeten nga Pakistani, kurse Pakistani thotë se nuk mbështet terrorizmin.
XS
SM
MD
LG