Ndërlidhjet

MOSKË


Kryetari i Komisionit Evropian, Romano Prodi tha në Moskë se Bashkimi Evropian dhe Rusia kanë hyrë në partnership strategjik, porse ai vend akoma nuk është i gatshëm që të merret në konsideratë për anëtarësim në Bashkësi.
Prodi premtoi se Bashkimi Evropian do te njohë zyrtarisht Rusinë si vend të ekonomis së tregut, që mund të ndihmëjë Moskën të bëhet anëtare e Organizataës Botërore të Tregëtisë.
XS
SM
MD
LG