Ndërlidhjet

NJU DELHI


Në fund të misionit paqësor në Pakistan dhe në Indi, ministri i Jashtëm britanik, Jack Straw tha në Nju Delhi se situata midis dy vendeve është e rrezikëshme porse lufta nuk është e pashmangëshme. “Shfaqa pikpamjet tona për nevojën, që besoj se ndan edhe qeveria e Indisë, se duhet bërë gjithçka që mund të bëhet që ky konflikt të zgjidhet ndryshe se sa me shkallëzim të aksioneve ushtarake”, tha ministri britanik, Jack Straw.
XS
SM
MD
LG