Ndërlidhjet

KAJRO


Me presidentin Hosni Mubarak ka biseduar në Kajro edhe shefi i politikës së Jashtëme të Bashkimit Evropian , Javier Solana, i cili ndodhet gjithashtu në një mision në rajonin e Lindjes së Afërt.
Ai tha se Bashkësia dëshiron të ndihmojë për rindërtimin e strulturave politike dhe ekonomike të Autoritetet palestinez. Solana tha se është shumë me rëndësi që lideri palestinez, Yasser Arafat “të përgadisë vetveten, dhe strukturat e tij politike për shtetin palestinez që shpresojmë se do të bëhet, sa më shpejtë aqë më mirë”.
XS
SM
MD
LG