Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qveria e Shteteve të Bashkuara dhe UNMIK-u nënshkruan në Prishtinë Marrëveshjen me të cilën gatrantohen investimet e kompanive amerikane në ekonominë e Kosovës.
Sipas Marrëveshjes, Korporata e Investimeve Private Tejoqeanike, agjenci e pavarur në egzekutivin e qeverisë amerikane, do të ofrojë sigurime për rrizikun politik dhe mbështetje finansiare për kompanitë e Shteteve të Bashkuara që investojnë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG