Ndërlidhjet

KAIRO


Shefi i politikës së Jashtëme të Bashkimit Evropian, Javier Solana tha në Kajro se planifikon të diskutojë me liderin palestinez, Yasser Arafat rrugët për reformimin e strukturave politike dhe fiskale të Autoritetit paletinez.
“Ne duam të punojmë jo vetëm politikisht por edhe ekonomikisht që të ndihmojmë rindëretimin e Autoritetit palestinez. Do të diskutojmë me presidentin Arafat se si mund të ndihmojmë në rindërtimin e asaj që është shkatërruar fizikisht, por gjithashtu edhe në rindërtimin e strukturave politike që ka ai”, tha Solana , i cili nesër shkon në Izrael dhe Territoret palestineze.
XS
SM
MD
LG