Ndërlidhjet

ROMË


Ministrat e Brendëshëm të Bashkimit Evropian diskutuan në konferencën e Romës krijimin e policisë së përbashkët kufitare dhe u dakorduan të fillojnë me projektin pilot për frenimin e imigracionit ilegal në portet ajrore dhe detare të blokut të 15 vendeve.
Në mbledhje ishin edhe ministrat e brendëshëm e 13 vendeve kandidate për në Bashkësinë Evropiane.
XS
SM
MD
LG