Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i grupit parlamentar të Opozitës Demokratike Serbe në parlamentin federal jugosllav, Vlladan Batiq, dha dorëheqie nga ai funksion për shkak të mospajtimit me Marrveshjen për rirregullimin e raporteve Serbi-Mali i Zi, dhe ka kërkuar nga presidenti Vojisllav Koshtunica që “të bëjë të njëjtën gjë”.
Parlamenti federal debatoi për Mrrëveshjen e ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian që parasheh formimin e bashkësisë së re me emërin “Serbia dhe Mali i Zi”.
XS
SM
MD
LG