Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner dhe autoritetet e Beogradit kanë nënshkruar Protokollin për bashkëpunimin politikë midis UNMIK-ut dhe qeverisë jugosllave dhe serbe si dhe marrëveshjen e përkohëshme midis ndërmarrjeve transportuse hekurudhore.
Steiner ka thënë se “marrëveshja hekurudhore është shumë e rëndësishme sepse do të hapë rrugë nga Beogradi gjer në Shkup, nëpërmjet Kosovës, e që do të jetë shprehje normaliozimi që të gjithë e dëshirojmë”.
XS
SM
MD
LG