Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Donald Rumsfeld tërhoqi vërjejtjn se është në interesin e Indisë dhe Pakistanit, para së gjithash, që të evitojnë luftën spse “kjo do të dëmtonte miliona banorë të tyre”.
Ramsfeld veçanërisht ka potencuar faktin se bëhet fjalë për dy vende me armatim bërthamor dhe forca të mëdha konvencionale.
XS
SM
MD
LG