Ndërlidhjet

MITROVICË


Komandanti i KFOR-it, gjerali Marcel Valentin, ka vlerësuar se situata në Mitrovicë “është shumë më e mirë se sa para disa muajsh” dhe tha se “për ate dhe KFOR-in Mitrovica nuk është qytet i ndarë”.
“Qytetarët mund të shkojnë nga njëra në pjesën tjetër, e se do ta bëjnë këte apo jo, varet prej vetë atyre”, ka thënë gjenerali Valentin gjatë qëndrimit të sotëm në Mitrovicë.
XS
SM
MD
LG