Ndërlidhjet

BEOGRAD


Parlamenti federal jugosllav ka miratuar Marrëveshjen e ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian që parasheh formimin e bashkësisë së re midis Beogradit dhe Podgoricës me emërin “Serbia dhe Mali i Zi”.
Kuvendi ka deleguar edhe anëtarët e komisionit për hartimin e kushtetutës së re.
XS
SM
MD
LG