Ndërlidhjet

SHKUP


Ekspertët nga Shtetet e Bashkuara filluan sot me trajnimin e instruktorëve të këmbësorisë së maqedonisë dhe ushtarëve, si pjesë e reformave ushtarake që synojnë të afrojnë forcat e armatosura të vendit më pranë standardeve të NATO-s.
Ministri maqedonas i Mbrojtjes, Vllado Popovski e quajti programin e trajnimit tremujor si shenjë të miqësisë dhe bashkëpunimit midis forcave të armatosura të Shteteve të Bashkuara dhe të Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG