Ndërlidhjet

MITROVICË


Shefi i UNMIK-ut , Michael Steiner, ka qëndruar gjatë ditës në Mitrovicë dhe ka patur takime me zyrtarë vendorë, shqiptarë dhe serbë.
Steiner ka përsëritur sërish se në Kosovë dhe as në veriun e sajë nuk do të ketë institucione të veçanta, por do të ketë siguri për të gjithë qytetarët nga KFOR-i dhe UNMIK-u.
XS
SM
MD
LG