Ndërlidhjet

BRDO AFËR KRANJIT/SLLOVENI


Presidentët e Republikës Federale Jugosllave dhe Kroacisë, Vojisllav Koshtunica dhe Stipe Mesiq në një deklaratë të përbashkët angazhohen për kthimin e refugjatëve dhe liberalizimin e regjimit të vizave midis dy vendeve dhe përsëritën se respektojnë Marrëveshjen Paqësore të Dejtonit në të cilën mbështetet Bosnjë-Hercegovina si shtet i njohur ndërkombëtarisht.
XS
SM
MD
LG