Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush e ka theksuar përkushtimin e tij për ndërmarrjen e hapave prioritare kundër kërcënimeve potenciale, përpara se terroristët e dyshuar të kenë mundësinë të veprojnë.
Nëse Shtetet e Bashkuara presin që kërcënimet të materializohen në tërësi, atëherë do të presin shumë, deklaroi presidenti Bush në një fjalim drejtuar oficerëve të armatës në akademinë ushtarake Uest Point.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara bëri thirrje për modernizimin e ushtrisë dhe agjencive të inteligjencës.
XS
SM
MD
LG