Ndërlidhjet

SINGAPUR


Ekspertë të Shteteve të Bashkuara për çështje të sigurisë kanë paralajmëruar në konferencën ndërkombëtare të sigurisë për rreziqet nëse armët bërthamore do të binin në duar të terroristëve.
Zëvendës sekretari i Mbrojtjes Paul Wolfovitz tha se “mundësitë që terroristët të zhvillojnë armët bërthamore janë shumë më të tmerrshme dhe të rrezikshme se sa proliferimi i tyre ndërmjet vendeve tjera.”.
XS
SM
MD
LG