Ndërlidhjet

KABUL


I dërguari i Kombeve të Bashkuara në Afganistan, Nigel Fisher, ka thënë se nga 400 milionë që ishin parashikuar për t’u grumbulluar në Fondin e Bankës Botërore për buxhetin e Afganistanit, kanë mbërritur vetëm 45 milionë dollarë dhe 50 milionë të tjerë në premtim.
Fisher tha se 90 për qind e popullsisë nuk mund të përballojnë nevojat bazë për ushqime.
XS
SM
MD
LG