Ndërlidhjet

BRUKSEL


Grupi Ndërkombëtar për Krizat në raportin më të ri konkludon se problemi i Mitrovicës do të vazhdojë të destabilizojë Kosovën nëse nuk ndërmerren hapa konkretë nga UNMIK-u dhe KFOR-i.
Grupi analizonë hollësisht situatën në Mirovicë dhe veriun e Kosovës dhe jepë rekomandime për zgjidhjen e sajë.
Njëherit,nga bashkësia ndërkombëtare kërkohet që të bëjë më shumë presion ndaj autoriteteve të Beogradit.
XS
SM
MD
LG