Ndërlidhjet

BUJANOC


Kombet e Bashkuara dhe autoritetet e Beogradit kanë nënshkruar një memorandum për bashkëpunim që parasheh realizimin e projekteve ekonomike në komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjes në vlerë prej 2 milion dollarë.
Ndërkaq, zëvendës kryeministri serb , Nebojsha Çoviq tha në Bujanoc se qeveria federale dhe republikane do të fillojnë projektin e mbledhjes së armëve po në ato rajone, duke theksuar se “sa armë do të mblidhen”, siç është shprehur, “aq do të lejohen edhe mjete për infrastrukturën lokale”.
XS
SM
MD
LG