Ndërlidhjet

JERUSALEM


Drejtori i CIA-së, George Tenet arriti në rajonin e Lindjes së Afërt ku do të ketë bisedime me lidrët izraelitë dhe palestinezë lidhur me prospektet për vazhdimin e bashkëpunimit izraelito-palestinez në fushën e sigurisë dhe do të vizitojë edhe disa vende tjera të rajonit.
Ndërkaq, përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian , Javier Solana, me bisdimet që kishte në Damsk dhe në Aman, përfundoi misionin një-javësh në Lindje të Afërt që kishte qëllim të promovojë paqën midis Izraelit dhe palestinezëve.
XS
SM
MD
LG