Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


50 milionë foshnje në vit nuk kanë as çertifikata lindje, çfarë me kohë shkakton një varg problemesh, si duke i shndërruar ata në shënjestër të abuzimeve apo duke u pamundësuar arsimimin dhe shërbimin shëndetësor. Alarmin e lëshoi sot Agjensia e Kombeve të Bashkuara për Fëmijët, UNICEF.
XS
SM
MD
LG