Ndërlidhjet

BEOGRAD


Banka Boterore do ti akordoje Jugosllavisë 85 milionë dollarë kredi për të ristrukturuar ekonominë e saj.
Zëvendës kryeministri jugosllav, Mirosllav Llabus tha se kjo shumë do të përdoret për biznesin e vogël dhe strukturimin e sistemit bankar.
XS
SM
MD
LG