Ndërlidhjet

HAGË


Në procesin gjyqësor kundër ish presidentit jugosllav , Sllobodan Millosheviq në Tribunalin e Hagës ka dëshmuar Shukri Buja, një nga komandantët UÇK-së së dikurëshme.
Shukri Buja në dëshmin e tij është përqëndruar në sulmin e forcave ushtarake jugoslave dhe policore serbe kundër Reçakut, në 15 janar të 1999 dhe veprimet e forcave paramilitare , sikurse grupi i quajtur “Dora e zezë”.
XS
SM
MD
LG