Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

UASHINGTON


FBI-ja ka nevojë për agjentë shtesë si dhe më shumë kohë e burime financiare, që të parandalojë sulmet e reja të mundshme kundër Shteteve të Bashkuara, ka pohuar drejtori i kësaj agjencie, Robert Mëller.
Duke folur përpara Kongresit Mëller tha se nevoja për ndryshime në FBI ka qenë e mëhershme, ndërsa sulmet terroriste të 11 shtatorit vetëm i kanë bërë më urgjente kërkesat për reforma.
XS
SM
MD
LG