Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ministrat e mbrojtjes të NATO-s sot i diskutuan masat e luftës kundër terrorizmit me ministrat e mbrojtjes të disa ish vendeve komuniste.
Sekretari amerikan i mbrojtjes Donald Rumsfeld tha se kërcënimet e reja terroriste janë të ndërlidhura dhe mund të shkaktojnë destabilizim të gjerë, madje edhe luftë.
Sekretari i përgjithshëm i NATO-s George Robertson tha se Këshilli i Partneritetit duhet të vazhdojë të rritë koalicionin ndërkombëtar kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG