Ndërlidhjet

RIAD


Ministrat e Jashtëm të gjashtë vendeve të Gjirit, bisedojnë në Xheda të Arabbisë Saudite lidhur me dhunën në Lindje të Afërt dhe tensionet midis Indisë dhe Pakistanit.
Arabia Saudite, njëri nga gjashtë vendet e Këshillit për Bashkëpunim të Gjirit, është inkuadruar në përpjekjet intenzive diplomatike për shmangien e luftës midis Indisë dhe Pakistanit.
XS
SM
MD
LG