Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi zgjedhor i Lidhjes Demokratike të Kosovës, në deklaratën që miratoi propozon që 12 Qershori, dita e hyrjes së forcave paqëruajtëse të udhehequra nga NATO, të shpallet ditë feste kombëtare në Kosovë.
“Për këto tre vite në liri, Kosova ka arritur përparim të madh duke iu falenderuar punës së përbashkët me UNMIK-un, KFOR-in dhe OSBE-në”, ka thënë Ibrahim Rugova, i cili sërish u zgjodh lider i LDK-së.
Në deklaratën politike të tubimit vlerësohet se pavarësia e Kosovës është çështje jetësore për Kosovën dhe popullin e sajë.
XS
SM
MD
LG