Ndërlidhjet

UAHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush pas bisedimeve me presidentin Egjiptian, Hosni Mubarak në Kemp Dejvid tha në konferencë të përbashkët për shtypin se nuk është i gatshëm që të propozojë një orar për themelimin e shtetit palestinez.
Mubarak propozonte shpalljen e shtetit palestinez para se të negocioheshin kufijt e tij dhe kishte kërkuar anagazhim të fuqishëm të Shteteve të Bashkuara në këte drejtim.
XS
SM
MD
LG