Ndërlidhjet

XHEDA


Ministrat e jashtëm të gjashtë vendeve anëtare të “Këshillit për bashkëpunim të Gjirit” arabo-persik u takuan në Arabinë Saudite që të diskutojnë konfliktin në Lindje të Afërt dhe tensionet midis Indisë dhe Pakistanit.
Ministri i Jashtëm i Omanit tha se ky Këshill është i gatshëm të ndihmojë për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve midis Indisë dhe Pakistanit dhe kërkoi nga dy palët të vetëpërmbahen, të ndërpresin me shkallëzimin e tensionimeve dhe të qetësojnë situatën.
XS
SM
MD
LG