Ndërlidhjet

PARIS


Mbi 8.000 kandidatë pretendojnë për 577 vendet në parlament në zgjedhjet e sotme për Asamblenë Kombëtare në Francë.
Anketimet e opinionit tregojnë se Unioni i sapoformuar i konservatorëve të presidentit Jacques Chirac ka epërsi ndaj Partisë Socialiste dhe partnerëve të majtë.
XS
SM
MD
LG