Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nenad Radosavleviq, këshilltar për çështjet e kthimit pran zyrës së shefit të UNMIK-ut, vlerëson se janë “absurde dhe kundërproduktive” paralajmërimet e Mirosllav Sholeviqit se mbi 10 mijë serbë do të tentojnë të kthehen në 28 qershor në Kosovë.
Radosalvelviq u ka deklaruar mediave vendore në gjuhën serbe se “çështja e kthimit është tepër serioze dhe se personat e tillë veçse zvogëlojnë gjasat e njerëzve për kthim, përkatësiht dobësojnë ata që punojnë seriozisht në ate çështje”.
XS
SM
MD
LG