Ndërlidhjet

NJU DELHI/ISLAMABAD


Presidenti i Pakistanit, Pervez Musharraf ka thënë se beson që gjasat për luftë me Indinë janë minimale, ndërkohë që ofenziva diplomatike që i prijnë Shtetet e Bashkuara për pashitjen e krizës midis rivalëve me armatim bërthamor, ka vërejtur “shenja progresi”.
Zyrtarët e Pakistanit përshëndetën edhe komentetet nga zyrtari i lartë amerikan, Richard Armitage, që ishte në Islamabad dhe Nju Delhi, se India është për ate që të bëjë hapa diplomatikë dhe ushtarakë për uljen e tensionimeve midis rivalëve bërthamorë aziatikë.
XS
SM
MD
LG