Ndërlidhjet

RAMALLAH


Ministri palestinez për Informim, Yasser Abed Rabbo, duke komentuar rrethimin e sërishëm të selisë së liderit palestinez nga trupat izraelite tha në Ramallah:
“Sharon nuk dëshiron që Autoriteti palestinez të rindërtohet dhe ri-organizojë institucionet palestineze, duke përfshirë ekonominë dhe shërbimin e sigurisë. Sharon dëshiron të shohë shkatërrimin e Autoritetit palestinez”, tha Rabbo.
XS
SM
MD
LG