Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka tërhequr vëmendjen se me përhapjen e armëve kimike, biologjike dhe bërthamore, terroristët mund të fusin në dorë “fuqi katastrofale”,si ka vlerësuar presidenti.
“Ballafaqohemi me vrasës gjak-ftoftë, të cilët e urrejnë lirinë që kultivojmë, kurse me përhapjen e armëve kimike, biologjike dhe bërthamore karahas me teknologjinë e raketave balistike, armiqët e lirisë mund të arrijnë fuqi dhe s,ka dyshim se ata do te përdorin ate fuqi për të na sulmuar ne dhe vlerat që kultivojmë” ka thënë presidenti Georeg Bush në një fjalim që kam mbajtur mbrëmë para një tubimi në Uashington.
XS
SM
MD
LG