Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova tha se do të kërkojë nga Paralamenti që 12 qershori,dita e hyrjes së forcave të NATO-s, të shpallet ditë e lirisë të Kosovës.
“Në Kosovën e lirë është arrituir përparim i madh në të gjitha fushat” tha Rugova dhe ka kërkuar nga bashkësia ndërkombëtare që edhe formalisht të njohë pavarësinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG