Ndërlidhjet

UASHINGTON


Lidhur me situatën në nënkontinentin aziatik, Presidenti i Shteteve të Bashkuara tha se është arritur progres në pashitjen e situatës së tensionuar midis Indisë dhe Pakistanit.
“Situata duket më e mirë, por derisa ka përqëndrim trupash në kufi dhe njerzit akmoa shohin si armiq njëri-tjetrin gjithmonë ka rrezik se mund të ndodhë diçka. Por, jam i kënaqur me progresin që kemi arritur”, tha Georg Bush, president i Shteteve të Bashkuara, që u vunë në krye të përpjekjeve diplomatike për evitimin e luftës midis dy fqinjëve bërthamor.
XS
SM
MD
LG