Ndërlidhjet

LISBONË


Kryeministri i Portugalisë ka bërë thirrje për koordinim ndërkombëtar të luftës kundër terrorizmit.
Në hapjen e samitit të OSBE-së, kryesuesi Jose Durao Barroso tha se mbledhja do t’i shqyrtojë mënyrat e luftimit të terrorizmit përmes strategjive politike, ekonomike, financiare dhe ushtarake.
Ai theksoi se respektimi i të drejtave të njeriut dhe lirive politike, janë të detyrueshme në parandalimin e zhvillimit të terrorizmit.
XS
SM
MD
LG