Ndërlidhjet

MOSKË


Për herë të parë në dekadat e kaluara, Rusia nuk është në konflikt me vendet tjera, tha presidenti Vladimir Putin me rastin e ditës së Pavarësisë së vendit, duke shtuar se Rusia megjithate duhet ta ruajë pozitën e saj në botë, sidomos në fushën e ekonomisë.
“Ne ndërtojmë shoqëri të vërtetë demokratike dhe planifikojmë të luajmë një rol aktiv në ndërtimin e rendit multi-polar demokratik”, tha Putin.
XS
SM
MD
LG