Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush e ka nënshkruar ligjin që synon parandalimin e sulmeve terroriste biologjike.
“Bioterrorizmi është kërcënim i vërtetë për vendin tonë. Është kërcënim për kombin që e do lirinë. Grupet e sotme terroriste janë në kërkim të armëve biologjike, dhe ne e dijmë se disa shtete të dështuara janë të gatshme t’ua japin, prandaj Amerika duhet të jetë e përgatitur për emergjenca në të ardhmen”, tha presidenti Bush.
XS
SM
MD
LG