Ndërlidhjet

KABUL


Kryeministri aktual i Afganistanit, Hamid Karzai, i cili u kandidua të udhëheqë edhe qeverinë e ardhëshme, tha para 1500 delegatëve të Lloja Xhirgës se vendit i nevojitet siguria, paqa, stabiliteti dhe uniteti kombëtar.
“Nëse vëllezërit me zgjedhin mua, lufta jonë për paqë, siguri, stabilitet dhe bashkim kombëtar do të vazhdojnë. Paqa, siguria, pavarësia dhe integriteti territorial, nuk janë për t,u bërë kompromise, tha Karzai.
XS
SM
MD
LG