Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u, KFOR-i dhe Shtabi i pëprgjithshëm i Trupave Mbrojtëse të Kosovës kanë zyrtarizuar gradat për 18 gjeneralë dhe 30 kolonelë të TMK-së.
Në këte solemnitet ishin të pranishëm zyrtarë të lartë ndërkomëtarë dhe vendorë.
Komandanti i TMK-së, gjeneral Agim Çeku tha me këte rast se “zyrtarizimi i gradave paraqet fitore të madhe për TMK-në”.
XS
SM
MD
LG