Ndërlidhjet

ROMË


Programi i Kombeve të Bashkuara për Ushqim paralajmëroi se në 30 qershor do të mbyllë zyrën në Prishtinë, duke vlerësuar se “situata emergjente për ushqim në Kosovë ka përfunduar dhe operacioni i sajë është kompletuar”.
“Është koha që Programi Botëror për Ushqim të largohet nga Kosova” , tha mbrëmë në Romë drejtori i Agjencisë për Evropën lindore, Saeed Malik.
XS
SM
MD
LG