Ndërlidhjet

VIENË


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, George Robertson deklaroi se pjesëmarrësit në samitin e nëntorit të Aleancës në Pragë do të definojnë rolin e NATO-s në parandalimin e terrorizmit dhe do të hartojnë strategjinë e gjithanëshme kundër terrorizmit.
Robertson tha në konferencën e Vienës mbi terrorizmin se NATO gjithashtu është përqëndruar në mbrojtjen kundër armëve bërthamore, biologjike dhe kimike dhe në rrezikun nga proliferimi.
XS
SM
MD
LG