Ndërlidhjet

KABUL


Udhëheqësi shtetëror i posazgjedhur i Afganistanit, Hamid Karzai tha në sesionin e Lloja Xhirgës se do të punojë për përmirësiminn e jetës së popullit dhe relizimin e ndihmës së premtuar finansiare nga donatërët ndërkombëtar.
“Jam njeri modest e qytetar i Afganistanit dhe do të përpiqem të bëjë më të mirën për sigurimin e fesë, pavarësisë, nderit dhe zhvillimit të Afganistanit dhe do të jemë në shërbim të të gjithë afganëve”, tha Karzai.
Delegatët e Kuvendit të Madht tradicional të Afganistanit tash diskutojnë për përbërjen e qeverisë kalimtare.
XS
SM
MD
LG