Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i qeverisë “nën hije” të Partisë Demokratike Serbe, Dragan Marshiqanin e quajtin kabinetin e kryeministrit Zoran Xhinxhiq “qeveri në errësirë” dhe paraljmëroi se qeveria e tij do të vihet si alternativë demokratike ndaj pushtetit aktual.
XS
SM
MD
LG