Ndërlidhjet

ROMË


Ish presidenti jugosllav Sllobodan Millosheviq ka transferuar mbi 650 milionë euro në bankat dhe kompanitë e huaja, kurse mjetet janë shfrytëzuar për blerjen e armëve dhe teknologjive të reja, ka transmetuar gazeta italiane Corriere della Sera.
Sipas artikullit, mbi 650 milionë eurot janë transferuar gjatë viteve 1992-2000 në bankat dhe kompanitë në Gjermani, Austri, Qipro, Greqi, Luksemburg, Singapur dhe Zvicër.
XS
SM
MD
LG