Ndërlidhjet

BEOGRAD


Së shpejti do të fillojë eks-humimi i kufomave nga varrezat masive të sapozbuluara, ka thënë Dragan Karleusha, shefi i policisë kriminele të Serbisë.
Eks-humimi do të fillojë në Batajnicë afër Beogradit, ku janë varrosur kufomat e shqiptarëve nga Kosova të vrarë në vitin 1999.
Mediat e Beogradit kanë njoftuar se autoritetet serbe përgatiten për zhvarrosjen e tre varrezave masive në Batajnicë dhe një në Vranje.
Besohet që gjithsejt të zhvarrosen 400 deri 500 kufoma.
XS
SM
MD
LG