Ndërlidhjet

PARIS


Në Francë përfundoi fushata parazgjedhore në prag të votimeve të nesërme të 1.000 kandidatëve për 519 vendet në Asamblenë Kombëtare.
Anketimet e opinionit tregojnë se konservatorët e presidentit Jacques Chirac dhe aleatët e tij kanë gjasa të fitojnë katër të pestat e vendeve në parlament.
XS
SM
MD
LG