Ndërlidhjet

KABUL


Në Afganistan, 1500 delegatët e Lloja Xhirgës nuk u morën vesh që të emërojnë 111 anëtarët e paralamentit kalimatar, sepse nuk janë pajtuar se si duhet të zgjedhen përfaqësiuesit.
Mbledhja është përcjellë me incidente presioni nga disa delegatë dhe kërcënime për lëshimin e sesionit.
Kuvendi i Madh afgan, duhej të mbyllë sot punimet, por do të vazhdojë sesionin edhe nesër, e për më tej mbetet e paqartë.
XS
SM
MD
LG